CEWE FOTÓ App Rendelés gyorsan és egyszerűen
Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Fotómatrica

Saját fotón megörökített boldog pillanatok felragasztható formában

A személyre szabott fotómatricák azt a "bizonyos kis pluszt" adják az ajándékokhoz és még szívhez szólóbbá varázsolják azt - kis formátum nagy öröm.

 • Ragyogó, prémium fotópapír
 • Négy, nyolc vagy tizenhat képet tartalmazó ív
 • Ajándékokon névkártya helyett is ideális
990 Ft-tól *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Anyag:

 • Prémium fotópapír fényes vagy matt kivitelben

 • Fényes fotópapír az élénk színekért, elegáns csillogásért, klasszikus tapintásért.

 • Matt az alacsony fényvisszaverődésű megjelenésért. A finom papírnak köszönhetően különösen alkalmas egyenetlen felületek tervezéséhez és kézműveskedéshez.

Méret:

 • Téglalap:
  • 4 matrica (kb. 6 x 8 cm)
  • 8 matrica (kb. 4 x 6 cm)
  • 16 matrica (kb. 3 x 4 cm)
 • Kör: 8 matrica (kb. 4 cm átmérőjű)
 • Négyzet: 8 matrica (kb. 4 x 4 cm)
 • Teljes lapméret: kb. 13 x 18 cm

Tervezési lehetőségek:

A lehetőségek széles skálája:
clipart, szövegek, szűrők, elrendezések

Öntapadó fotómatrica: bárhová elhelyezheti fotóit

Kreatív matricák ajándékcsomagra, iskolai füzetre és még sok minden másra

Készítsen fotómatricákat saját maga: tervezze meg saját matricáit

Legyen szó akár jegyzetfüzetről, naptárról, poggyászról, füzetről vagy laptopról: személyes tárgyainkat gyorsan és egyszerűen testreszabhatjuk, egyedivé tehetjük. A fotómatricák tökéletesen alkalmasak erre a célra: öntapadósak, és a legegyszerűbben díszíthetünk velük különféle tárgyakat a saját személyes motívumainkkal, emlékeinkkel.

Főleg gyerekeknek remek időtöltés, ha saját fotómatricát készítenek, és mindennapi tárgyaikat díszítik velük. A kicsik a kreativitásukat használják és fejlesztik, továbbá a matricák segítségével gyorsabban megtalálják majd saját uzsonnásdobozukat vagy füzetüket az óvodában vagy a tanteremben. A különféle clipart-oknak köszönhetően a CEWE fotómatricáival a díszítés, barkácsolás különösen szórakoztató időtöltés és örömöt okoz.

Tervezze meg fotómatricáit, majd rendelje meg azokat és díszítse velük a szeretteinek szánt ajándékokat

A fotómatricák nemcsak a tárgyakat teszik könnyebben felismerhetővé, hanem kiválóan alkalmasak egyedi ajándékok készítésére is. A matricák segítségével az üdvözlőlapok személyesebbé tehetőek és vizuálisan is nagyobb élményt nyújtanak. A fotómatricák olyan helyeken is hasznosak lehetnek, ahol a normál fénykép használata, rögzítése nem megoldható, mint például az autóban vagy a szekrény ajtaján.

Fotómatricák tervezése: ezek közül a lehetőségek közül választhat

A különösen ragyogó színek biztosítása érdekében a CEWE mindig Prémium márkájú fotópapírt használ a fotómatricák készítéséhez. A kiválasztott fényképek méretétől függően egy matricaíven 4, 8 vagy 16 matrica számára van hely. Maga az ív mérete 13 x 18 cm, és tág mozgásteret biztosít portrék, nyaralási fotók, vagy a partneréről, gyermekeiről, a család kutyájáról készült fényképek számára. Használjon akár egy motívumot többször, vagy válasszon minden matricához más motívumot.

A fotómatricákat megrendelheti online a böngészőben vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág szoftveren keresztül. A megrendelés beérkezését követően a fotómatricái nyomtatásba, pontosabban előhívásra kerülnek. Saját tervezésű kis műalkotásait néhány nappal később házhoz szállítjuk, vagy átveheti akár valamelyik partnerünk üzletében. Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol barátságos kollégáink örömmel segítenek Önnek.