Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Kreatív tippek

Közös öröm: szeretettel megtervezett páros telefontokok

A személyes és összehangolt mobiltelefon-kiegészítőkkel Önnek és a szeretett személynek valami olyasmi van a zsebében, amely újra és újra egymásra emlékezteti Önöket

Az egymáshoz illő telefontokok olyan ajándékok, amelyekkel kedvesének és önmagának is örömet szerezhet. Az egyik tokon Ön látható, a másikon pedig a megajándékozott. Online szerkesztőnkben szinte minden forgalomban levő okos telefonhoz talál egyszerűen szerkeszthető tokokat és díszítőelemeket.

Inspirációra van szüksége? Összegyűjtöttünk néhány ötletet Önnek.

Kedves feliratdizájnok

A tokok egymás mellett egy teljes fotónak tűnnek

Hagyja, hogy a mobiltokok magukért beszéljenek! Használja az „Elrendezés” menü alatt található romantikus, kézírásjellegű sablonokat, amelyeket egyszerűn csak a tokra kell húznia. Alternatív megoldásként teljesen tetszőleges szöveg írásához is választhat feltűnőbb betűtípust.

A megfelelő minta

Páros tokok rendeléséhez a legmegfelelőbb egy olyan fotó, amelyen mindketten rajta vannak. Szerkesztéskor helyezze ugyanazt a fotót a tokokra, majd igazítsa a megfelelő helyzetbe a látható kivágást. A lényeg, hogy a kész tokokat egymás mellé helyezve összeálljon a kép. Érdemes olyan fotót választani, amely ugyan részleteiben is izgalmas, de közös egészként a leglátványosabb. Ilyen fotó lehet például, amelyen csókolóznak, fogják egymás kezét vagy éppen mélyen egymás szemébe néznek. Készítsenek képeket kifejezetten e célból: fotózzák le egymást ugyanazon a tetszőlegesen helyszínen. A felvételek készítése közben nézzenek pontosan abba az irányba, ahová partnerüket képzelik! A végeredmény egy, a fentihez hasonló pillanat is lehet, melyben úgy tűnik, mintha együtt ugrottak volna a levegőbe.

Kevés szöveg – több egyéniség

Két mobiltelefontok fekszik az asztalon. Egy férfit és egy nőt ábrázolnak, akik kerékpárok kormányán áthajolva csókolóznak. A telefontokokról színes zsinórok lógnak.
Tervezze meg kész elrendezéseink segítségével a mobiltelefontokokat. A javaslatokat bármikor testreszabhatja.

Ha a javasolt elrendezések egyikét használja a telefontokjának megtervezéséhez, csak húzza a fényképét a megjelölt területre. Ezután még személyesebbé teheti az ajándékát: használja a szöveges eszközt személyes feliratokhoz, lehet ez az első randevú dátuma vagy az esküvőjük napja. A betűtípust és méretet a „Szöveg” menüben állíthatja be. Ellenőrizze, hogy mindig a fotója legyen a középpontban!

Teljesen elkötelezve

Két mobiltelefontok fekszik az asztalon. Egy férfit és egy nőt ábrázolnak, akik kerékpárok kormányán áthajolva csókolóznak. A telefontokokról színes zsinórok lógnak.
Harmonikus színjáték: párosítsa egymással a mobiltelefon-láncokat és a clipartokat.

Az elrendezések mellett kreatív clipartokkal kölcsönözhet egyedi megjelenést telefontokjainak. Keressen a „Szerelem” kategóriára, és húzza a kívánt clipartokat a tokra.

Örömmel teli szerelmes pillanatokat kíván a CEWE csapata