Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
a 06-1-451-1088-as telefonszámon.
Egy adventi naptár áll egy komódon egy karácsonyi virágcsokor és egy gyertya mellett. Az adventi naptár elején három gyermek fotója látható, "Apának" felirattal. Három ajtó nyitva van, mögöttük kinder® csokoládé található. A három ajtó belsejében a gyerekek és apjuk fotói láthatók.

Kreatív ötletek

Duplán édes adventi naptár az egész családnak

Nagyon gyorsan elkészíthető ez az egyedi ajándék - amely minden nap meglepetést okoz – egy fotóval, egy emlékkel és egy finom csokoládéval.

Kerékpártúra az erdőben, úszásóra az uszodában, szánkózás télen vagy összebújás a kanapén: anyával, apával, nagymamával, nagypapával, nagynénivel, nagybácsival és a többiekkel a gyerekek egész évben felejthetetlen élményekkel gazdagodnak. Hogy ezekről az eseményekről készült képekkel az Önhöz legközelebb állókat meglepje, a gyerekek megtervezhetik saját Adventi naptár kinder® csokoládéval és ablakfotókkal naptárukat életkoruktól függően egyedül, vagy kis felnőtt segítséggel. A borítón található fő kép mellett a fotónaptár a 24 ajtó mögött helyet ad egy-egy miniképnek. Ezáltal a megajándékozottat szenteséig minden nap egészen személyes élményekkel és egy finom kinder® csokoládéval lepheti meg.

Adventi naptárak megtekintése

Változatos képek és egy szöveges üzenet

Egy adventi naptár látható három gyermek fotójával. Három ablak nyitva van. Az ablakok belső oldalán a gyerekek és az apa fotói láthatók.
Az ablakok mögötti képeknél használjon közeli képeket, szelfiket és csoportképeket vegyesen.

Az adventi naptár elkészítéséhez 25 fényképre lesz szüksége. A legjobb, ha egy mappába másolja ezeket, amit majd az oldalunkon található online szerkesztőből elérhet. Az egyik kép ezek közül nagy méretben a borítóra kerül. A 24 ablakkép egyik fele lehet például csoport- vagy tájkép a másik fele pedig közeli kép, így változatos lesz összkép. Ha Ön vagy a gyerekek egy téli borítóképet választanak a naptárra, akkor szép kontrasztot adhat, ha az ajtóra nyári vagy nyaralási képek kerülnek. Az online szerkesztőben ezen kívül lehetősége van a borítóra clipartot vagy bármilyen üdvözlőszöveget elhelyezni.

Egy értékes ajándék

Egy polcon egy adventi naptár áll, melyen egy fénykép látható három gyermekről. Három ablakocska nyitva van. Az ablakok kinder® csokoládét rejtenek. Az ablakok belsejében a gyerekekről és az apáról készült fotók láthatók.
Minden ablak mögött két édes meglepetést bújik meg, egy szeretetteljes családi pillanat és egy finom csokoládé.

Tippünk: aki ezeket a szeretettel teli naptárakat megkapja, megőrizheti benne található képeket. A kis ajtók egyszerűen eltávolíthatóak és a következő lépésben - együtt a gyerekekkel - például kollázsokat készíthetünk belőlük egy képkeretbe. És máris egy újabb közös emlék!

A CEWE csapata jó szórakozást kíván a tervezéshez és szerkesztéshez!