Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
A falon egy saját készítésű, azonnali fényképeket tartalmazó faliújság lóg. A keret mellett egy kis asztalon néhány írószer látható.

Kreatív tippek

Ezen a fényképes faliújságon mindig a boldogság pillanatai láthatóak

Egy képkerettel és néhány CEWE art- vagy azonnali fotóból percek alatt alakíthat ki egy rugalmasan változtatható sarkot kedvenc fotóinak

Egy képkeret, kevés kalapzsinór és sok-sok, akár azonnal nyomtatott emlék szükséges csak újabb dekorációs ötletünk megvalósításához. Ezen a táblán ráadásul bármikor kedvére cserélheti nem csak élményeit, de a választott adathordozót is.

Ezekre a kellékekre lesz szüksége:

Pe masă se află fotografii instantanee în diferite formate, o ramă din lemn, foarfeci, bandă elastică, cârlige cu șurub și mărgele.
A méret és a formátum teljesen igényre szabható.

Így készül:

Közeli felvétel egy kézről, amely egy kis csavart horgot csavar a fakeretbe.

A hintahorgok rögzítése a keretbe
Annak érdekében, hogy a kifeszítendő zsinórt jó feszesre tudja majd húzni, a horgokat jó erősen csavarja a fakeretbe. A horgok száma a keret nagyságától, és az Ön ízlésétől függ – ha több, kisebb képet szeretne kihelyezni, érdemes több horgot venni, és kisebb zsinórtávolságokat hagyni.

Felvétel két kézről, amelyek gumiszalagot vezetnek a csavaros kampók körül. Ezeket egy fából készült képkeretbe csavarják. A képkeret mellett azonnali fotók vannak

A gumi befűzése
A szalag végét csomózza az egyik (tetszőleges) horoghoz, majd vezesse átlósan a keret másik oldalára a következő horogig, majd vissza, amíg el nem éri az utolsó horgot, ahol rögzíti a végdarabot. A szalag rögzítése előtt mindenképpen győződjön meg arról, hogy az elég feszes ahhoz, hogy később megtartsa majd papírképeit.

Két kéz gumiszalagot fűz a képkeretre. A keret mellett különféle formátumú papírképek vannak.

Háló a különböző formátumoknak
Helyezze a gumit újra egy horogra, és most szabálytalanul futtassa kampóról – kampóra, figyelve arra, hogy a szalagok között különböző méretű hézagok keletkezzenek, így később majd különböző méretű és formátumú képeknek is helye lesz a faliújságon.

Közeli felvétel két kézről, amelyek éppen betűgyöngyöket fűznek egy szalagra.

Dekorálás
Egy vízszintesen kifeszített zsinórra fűzze fel betűgyöngyökből kedvenc szavait, évszámait, szeretteinek nevét, vagy bármit, amit fontosnak tart képei mellett elmondani. (Érdemes külön zsinórra akasztani a betűket, hogy ezt is bármikor cserélni tudja.)

Két kéz látszik közelről, ahogyan CEWE azonnali fotókat rögzít a gumiszalagok közé.

Fotók elhelyezése
Most már csak a fotókat kell óvatosan a szalagok közé csúsztatnia, amelyeket – ha jó erősen feszítette ki a zsinórt – a gumiháló szépen megtartja majd. Ha kicsusszannak, használjon például dekor csipeszeket. És még egyszer: kombinálja bátran különböző termékeinket! A fotócsíkok tökéletesen mutatnak akár 2-3 retrófotóval kiegészítve is.

Tipp: Mivel a faliújság tökéletesen alkalmas állandóan megújulni, érdemes nem csak a képeket, hanem az adathordozót és a stílust is cserélni. Meghitt, adventi vagy karácsonyi dekorációhoz például érdemes Art fotókat rendelni, vidám, nyári témákhoz pedig gyorsan pár vidám dizájnnal ellátott fotót nyomtatni egy CEWE Fotóterminálon.

Sok örömet kívánunk a készítés és a fotók nézegetése közben!

Így juthat hozzá az azonnali fotókhoz

Szerkessze meg kreatív ajándéktárgyait egyszerűen azonnali fotók felhasználásával - CEWE Fotóterminálok az Ön közelében