Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy farönkből készült tartó áll egy asztalon amelyre két kampón fotók vannak akasztva. Mellette egy zöld váza látható.

Kreatív tippek

Természetes fotótartó családi fotókhoz

Készítsen minimalista, fából készült fotótartót, amely lehetővé teszi, hogy újra és újra átélje, és kedvére cserélgesse a legkedvesebb fényképen megörökített pillanatokat.

Fotói modern, természetes kerettel: alakítson át egy egyszerű fadarabot dekoratív fotóállvánnyá, amelyen bármikor kedvére cserélheti az emlékeket őrző papírképeket! Rendeljen fotókat online, vagy nyomtassa ki felvételeit egy CEWE Fotóterminálnál – és máris minden adott, hogy új külsőt adjon fából készült dekorációjának. A elrendezés összhangjának érdekében javasoljuk, hogy online képrendeléskor a „klasszikus képméretet” válassza, hogy egyforma méretű képeket tudjon kihelyezni, sőt, hogy mutatósabb legyen a dekoráció, rendelheti papírképeit színes vagy fehér kerettel is. De ha nem riad vissza az eklektikus elrendezéstől, rendelhet „eredeti méretű” papírképeket is. Ekkor előfordulhat, hogy minden kihelyezésre kerülő képnek más lesz a mérete, és így a dekoráció varázsa is.

A barkácskerethez szükséges kellékek

Egy asztalon kampós csavarok, akkus fúrógép, ceruza, vonalzó, lyukasztó fogó, fatömb és keretes fotók láthatóak.
Szépen megmunkált fatömböket barkácsboltban találni, de egy kis kézügyességgel és megfelelő szerszámokkal otthon is előkészíthető egy kirándulás során talált rönk darab.
  • 10 x 15 cm méretű papírképek
  • Maradék tömbösített fa anyag
  • Fúrógép (el is hagyható)
  • Horgonycsavarok
  • Vonalzó
  • Ceruza
  • Lyukasztó (vagy lyukasztó fogó)

Új dekoráció lépésről-lépésre

Közelkép két kézről, amint ceruzával és vonalzóval jeleket rajzol a fatömbre. Mellettük fotók és kampós csavarok.

Lyukak helyének jelölése
A lyukak helyének kimérése előtt számítsa ki pontosan, hogy hogyan tudja a fatábla pontos méretének alapján úgy elosztani a képeket, hogy szimmetrikus legyen az összhang. Ügyeljen arra is, hogy a horgonyok majd egy magasságba kerüljenek.

Közelkép két kézről, amint egy horogcsavart rögzítenek egy fadarabba.

A horogcsavarok becsavarozása
A jelöléseknél csavarjon egy-egy horogcsavart a fába. Az anyag jellegétől függően két lehetősége van: ha puha a fa, a csavarokat kis erővel saját kezűleg is be tudja hajtani, de keményebb faanyagoknál érdemes fúróval előfúrni a lyukat.

Felvétel két kézről, amint ceruzával és vonalzóval jelet rajzolnak egy fotóra. Mellette egy fatömb és három további fénykép látható.

Fényképek előkészítése
Vesse be ismét a vonalzót és a ceruzát: Mérje ki pontosan és jelölje meg ceruzával a fotók közepét (ez a mintánkban szereplő 10x15-ös képek estén 5 centinél van). Amennyiben nem keretezett terméket rendel, ügyeljen arra, hogy a jelölés is egyforma magasságon legyen! (Keretes termékek esetén a keret és a motívum találkozásának vonala segít az azonos magasságot megtartani).

Két kéz lyukaszt egy CEWE fotót lyukasztó fogóval.

Lyukasztás
A lyukasztóval lyukassza ki a jelölésnél a fotókat, hogy azokat a kampókra tudja akasztani. Lyukasztáskor ügyeljen arra, hogy a képeket egyenesen tartsa, hogy elkerülje a gyűrődéseket. Ismételje meg ezt a lépést az összes felvétellel.

Felvétel két kézről, amint kilyukasztott fotókat akasztanak a rönkben lévő kampókra.

Családi fotók felakasztása
Már csak a fotókat kell a két kampóra akasztani. Próbáljon ki bátran különböző sorrendet és kombinációt is. A képeket bármikor, könnyedén cserélgetheti is, vagy válthatja le legújabb élményeire.

Praktikus formájának köszönhetően ez barkácskeret sok helyen, sokféleképpen bevethető. Helyezze íróasztalra, komódra vagy éjjeliszekrényre - legszebb fényképes emlékei mindenhol megfelelő helyet találnak ezzel a kreatív dekorációval.

Sok örömet kívánunk a készítéshez és a dekoráláshoz is!

Így juthat hozzá az azonnali fotókhoz

Szerkessze meg kreatív ajándéktárgyait egyszerűen azonnali fotók felhasználásával - CEWE Fotóterminálok az Ön közelében