Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Sarokkanapé étkezőasztallal. Több, eltérően keretezett kép lóg egy polc mellett, rajta egy növény.

Kreatív tippek

A dekoráció egy újabb kreatív módja: keret a keretben

Mit szól egy dekoráció újrahasznosítási projekthez? Helyezze rivaldafénybe emlékeit dupla keretkombinációval!

Egyedi, művészi és modern: egy szokatlan felfüggesztés vizuális lendületet ad bármelyik helyiségnek! Bátran és játékosan kombinálhatja kedvenc fotóit, akár négyzetes vagy művészi nyomatként előhívva. Ami a legjobb: Az ilyen típusú faldekorációval nem kell egy képről sem lemondania, hiszen ennek a trendnek pont a sokszínű különbözőség a lényege! A szabály jelen esetben: régi keretek újrahasznosításával minél többféle anyag, méret és motívum keverése!

A legszebb fotók és a különböző anyagok tökéletes egyvelege

Sarokkanapé étkezőasztallal. Több, eltérően keretezett kép lóg egy polc mellett, rajta egy növény.
Az aranynak, a fémnek és a fának egy jól sikerült kombinációja

Legyen szó egy tájképről, családi portréról, művészeti alkotásról, vagy egy nyaraláson készült felvételről: ezen a fotós falon az összes kedvenc felvétele megtalálható. A természetes anyagok, mint a fa és a zöld növények, a fémes és arany kiegészítők, valamint a felfüggesztett növények is modern, harmonikus megjelenést biztosítanak.

Tipp: Válasszon a világos türkiztől a sötét petrol színekig terjedő színvilágú fotókat, és válogasson hozzájuk napos, komplementer színeket, mint a narancssárga, az arany vagy az okkersárga. Ez a kombináció amellett, hogy különösen figyelemfelkeltő, mindig a tengerre, a napra és a strandra emlékezteti majd.

Tudatosan elrendezett képek

Két kéz egy képet akaszt a falra. Több fotó már kollázsba rendezve látható.
A képeket egyenként helyezze el a falon

Néhány kép dupla keretezése különlegesen figyelemfelkeltő lehet, alkalmazza bátran ezt a szokatlan, de látványos megoldást! Egyszerűen csak távolítsa el a nagyobb keret hátlapját és üvegezését, majd helyezze bele a kisebb elemeket. Különösen ízléses és szép lesz az összhatás, ha ezek motívumok, színek vagy akár tartalom alapján alkotnak kis csoportokat.

Tipp: Mielőtt kalapáccsal és szögekkel nekiáll a rögzítésnek, rendezze el a padlón az összes keretet és fényképet, és kísérletezze ki így az Önnek legjobban tetsző elrendezést.

Tervezzen csoportokat

A falon különböző keretben sok kép lóg.
Rendezze a képeket néha szokatlan módon: balra vagy jobbra, fent vagy lent, de ne mindig középre.

Különösen akkor érdemes a kettős elrendezést alkalmazva megtervezni az egyes blokkokat, ha nagyobb kollázst szeretne a falra tenni. Lehet, hogy első pillantásra az eredmény „rendezetlennek” tűnik, de második pillantásra biztosan felfedezhető a strukturált és harmonikus egység.

Tipp: Még izgalmasabb lesz a fotósfal, ha az egyes fényképeket nem szokás szerint közvetlenül közepére, hanem a keret egyik sarkába helyezi.

Újrahasznosítás: régi keretek új szerepben

Két kéz egy képkeretet tart, és szórja be arany sprayvel. Az alatta lévő asztalon egy másik keret és különféle fotók vannak.
Dobja fel aranyszínű sprayvel régi képkereteit.

A legtöbben kerülgetünk otthon soha nem használt, vagy idejét múlt felvételeket tartalmazó, esetleg az új bútorhoz nem illő képkereteket. Ezeket egy festékszóró segítségével a manapság olyan fontos újrahasznosítás jegyében egész egyszerűen alakíthatja trendi dekorációs elemmé. Fújja le a kereteket például a szinte minden enteriőrbe illő arany színű sprayvel, és hagyja ezeket jól megszáradni. Persze választhat festéket a kedvenc színei közül, de alapul veheti a helyiségek színvilágát is!

Tipp: A legszebb eredmény fa keretek átfestésével érhető el.

Jó szórakozást kívánunk ehhez az újrahasznosítós, kollázskészítős - dekorálós projekthez!