Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Lilli és édesanyja, Jana együtt nézegetik a CEWE FOTÓKÖNYVET a kanapén.

Szerkesztési tippek

Egyedi fotókönyv anyák napjára

Van, amit nem lehet csak szavakba önteni: Lilli a különleges közös pillanatokat örökítette meg fotókönyvben édesanyja, Jana számára. Minden egyes kép egy különleges üzenetet közvetít: Köszönöm, Anya!

Nico Lindner

Tudod, hogy mennyire szeretlek? Megrendelőnk, Lilli egy fotókönyvet készített édesanyja, Jana számára, hogy pontosan ezt mutassa meg neki. A fő üzenet: Köszönöm, Anya! Lilli számára Jana a legjobb édesanya a világon, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Ezért Lilli minden köszönetét CEWE FOTÓKÖNYVBEN fejezte ki.

Ön is tervezne egy fotókönyvet édesanyjának? Lilli szeretetének és hálájának kifejezése egy csodálatos útmutató lehet az Ön saját kötetéhez is, amelyet öt elemmel tehet különlegessé.

1. Időutazás fotókkal - akár szkennelve is

Értékes leletek: ha az emlékek keresése közben analóg fotókat talál, szkennelje be őket, tegye őket értékessé a digitális korszakban is.

Amikor Jana a lánya által tervezett fotókönyvet kinyitotta, minden egyes dupla oldal felért egy időutazással. Lilli nagyon különleges minta mentén állította össze az oldalakat.

A bal oldalakon mindig olyan pillanatokat mutatott, amelyeket anya és lánya együtt éltek át. A jobb oldalakra a képhez illő feliratokat helyezett. Ezek Lilli emlékei, melyeken keresztül oldalról oldalra ezt hangsúlyozza: „Ezért vagy számomra különleges ember!"

A könyv egy harmonikus időutazás egy anya és lánya közötti erős köteléken keresztül.

Tipp: Digitalizálja a különleges leleteket

A fotókönyv motívumainak kiválasztásakor koncentráljon szándékosan kis számú, például oldalanként két fotóra. Vannak esetleg olyan felvételek édesanyjának gyermekkorából, amelyeket be tudna illeszteni? Használja fel ezeket a különösen szép leleteket, szkennelje be őket, készítsen általuk egy igazán különleges meglepetést!

A motívumválasztás során ügyeljen arra is, hogy sok olyan fényképet használjon, amelyek az Ön és a fotókönyv címzettje közötti különleges kapcsolatot örökítik meg. Így könnyebb lesz szívből jövő üzenetekkel kiegészíteni a képeket.

2. Adjon teret üzenetei hatásának

Kicsi, de szép clipart, mint például az aranyos katicabogár. Lilli a szerencsehozót egy személyes plüssállatról szóló történet kísérőjeként használja.

Lilli a fotókönyv szerkesztése során előszeretettel használta a szerkesztőprogramban található tervezési elemeket, melyek közül a diszkrét clipartokat részesítette előnyben. Választásának célja: a clipartok csak hangsúlyozzák a fényképeket és a szövegeket, de nem terelik el a fókuszt a lényegről.

A konfettiszerű elemeket a clipartok között, az „Alakzatok" csoportban találja. A könyvben szereplő katicabogarakat keresi? Töltsön le a „Természet" csoport alatt található „Tovább" gombra kattintva kiegészítő tartalmakat! Ott találja a pöttyös szerencsehozót is.

Lépjen a kereteken túl, és böngésszen a többi kategóriában is! Keressen olyan clipartokat, amelyek tetszenek Önnek. Az „Esküvő" címszó alatt rengeteg szív motívum található. Biztosan fel fog fedezni olyan díszítőelemeket, amelyek különleges jelentéssel bírnak az ajándékozni kívánt személy számára.

3. Egy formátum minden (képes)történethez

Szívből ajánljuk négyzetes fotókönyveinket.

Lilli egy modern, négyzetes CEWE FOTÓKÖNYVET választott. Kövesse példáját, hiszen így teljes szabadsággal kezdheti meg a tervezést. Az indok nagyon egyszerű: a négyzetes formátumban harmonikusan integrálhatja a fekvő és az álló tájolású fotókat is. Választhat oldalaként egyetlen motívumot, vagy két fotót is elhelyezhet egymás mellett.

Beleszeretett a négyzet alakú formátumba? Fogadjunk, hogy következő javaslatunk is tetszeni fog Önnek!

4. Tapintható és látható effektlakkozás

Az első benyomás: a borítón egy különösen szép motívum látható. Mit szólna egy címet kiemelő effektlakkozáshoz?

A legfontosabb üzenetek különleges környezetben érvényesülnek igazán. A széles formátumválaszték mellett a CEWE FOTÓKÖNYVEKET többféle effektlakkozással kínáljuk. Egy lakkozott felület különleges hozzáadott értéket ad egy fontos üzenet vagy címfelirat esetén. Lilli a klasszikus (színmentes) effektlakkot választotta: így a címfelirat nemcsak látható, de tapintható is.

5. A személyes ajánlás, ami felteszi az i-re a pontot

Szövetséges, példakép, harcostárs - Jana az egyik legfontosabb ember Lilli életében. Ez derül ki a fotókönyv hátoldalán található dedikációból is.

Végül, de nem utolsó sorban az ötödik tippünk: amikor CEWE FOTÓKÖNYVET tervez, lehetősége van arra, hogy személyes üzenetet készítsen. Lilli erre a fotókönyv utolsó oldalát, a borító hátoldalát választotta, ahol előretekint a jövőbe. Használja ki Ön is ezt a felületet, utaljon egy személyes felirattal arra, hogy mennyire várja a jövőbeni közös pillanatokat is!

Akár a lánya, akár a fia készíti a fotókönyvet, egy dolog biztos: minden közös pillanatról megörökített fotó egy kis ajándék - a világ legjobb anyukájának.