Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Három különböző utalvány fekszik egy karácsonyi díszítésű asztalon.

Kreatív ötletek

Saját készítésű ajándékutalvány percek alatt azonnali fotók felhasználásával

Hétvégi kiruccanás? Wellnessprogram? Vagy utazás például Koppenhágába? Fejtörést okozhat, hogyan, milyen formában adja át az élmény típusú ajándékokat, de itt a tökéletes megoldás: készítsen szerettének ajándékutalványt, mutassa meg fényképekkel, milyen programok, élmények, új impulzusok várnak rá, vagy milyen pezsdítő társaságban szerezhet új emlékeket! Az Önhöz legközelebb eső CEWE Fotóterminál segítségével egyszerűen kinyomtathatja kedvenc fényképeit, vagy az üzenet átadásához szükséges képeket, személyes szöveggel együtt. Ehhez válassza az "Azonnali fotók dizájnnal” menüpontot, és szerkessze meg egyedi ajándékutalványát, amelyet néhány perc múlva már a kezében tarthat. Például egy sikkes, trendi meghívót, Dánia fővárosába! A nyomtatott fényképet ezután fából készült írótáblához csíptetheti, vagy egy másik ajándékhoz rögzítheti – máris kész az egyedi meglepetés, ami garantáltan óriási örömöt fog okozni!

Amire szüksége lesz:
- A CEWE Fotóterminál segítségével megtervezett, majd kinyomtatott fénykép ("Azonnali fotók dizájnnal" funkció)
- Fából készült írótábla
- Fém klipsz

Használja kreatívan fotóit!
A koppenhágai utazásra szóló utalvány egy fatáblára van erősítve, és egy karácsonyi díszítésű asztalon fekszik.
Egy fatábla és egy arany klipsz például az utalványnak skandináv megjelenést kölcsönöz.

A közös utazással megoszthatjuk egymással az élményeket, emlékeket teremtünk, és együtt fedezzük fel a világot – ez egy olyan ajándék, amelyre örökké emlékezni fogunk. Az utalvány ideális módja annak, hogy az ajándékötletet kézzel fogható formába „öntsük”.

Koppenhága az úticél? Gondolkodjon az északiak fejével! Letisztult formák, természetes színek és anyagok egy csipet eleganciával vegyítve. Egy fából készült írótábla és egy aranyszínű klipsz segítségével az ajándékutalványnak pillanatok alatt skandináv stílust kölcsönözhet. Keresse fel az Önhöz legközelebbi CEWE Fotóterminált, majd válassza ki a megfelelő formátumot az "Azonnali fotók dizájnnal” menüben. Ezután adja hozzá a kívánt motívumot és szöveget, majd egy kattintással nyomtassa ki az utalványt a kiváló minőségű fotópapírra. A kész képet egyszerűen rögzítse a fatáblához az elegáns aranyszínű klipsz segítségével.

Egy kéz egy utalványt tart, amelyen két egymást átölelő nő fotója látható. Egy másik kéz egy kézzel készített táblát tart, "Anyának" felirattal.
Az együtt töltött idő a legértékesebb ajándék. Adja meg a módját a közös élményre való várakozásnak, ajándékozzon egyedi stílusban! Azonnali nyomtatású utalványterveink személyes jelleget kölcsönöznek szerettei ajándékának. Önálló meglepetésként is megállják a helyüket, de szuper kiegészítője és dekoreleme lehet a becsomagolt szuvenírnek is.

A számos tervezési lehetőségnek köszönhetően a nyomtatványt tökéletesen igazíthatja a saját meglepetésének stílusához. Tengerparti városnézéssel lepi meg édesanyját, nagymamáját? Öltöztesse kék színvilágba utalványát! Fontosak a részletek, hiszen azokkal teheti fel az „i”-re a pontot, ezért gondosan válassza meg a betűtípusokat is. Végezetül díszítse fel az egészet masnival, vagy házi süteményekkel, amik igazán szívmelengetővé teszik a végeredményt.

A CEWE csapata jó szórakozást kíván Önnek az ajándék megtervezéséhez!