Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Vászonkép az esküvőről

Örökítse meg az esküvő legszebb pillanatait vászonképen. A fényképes vászonfotó tökéletes választás otthona dekorlásához, de ajándékba szánt, egyedi meglepetésként is garantáltan nagy sikert fog aratni vele.

Készítsen vászonképet

Tökéletes meglepetés vagy köszönőajándék

Válassza ki kedvenc esküvői fotóját, és alkosson belőle egyedi vászonnyomatot, majd rendeljen belőle több példányt, és lepje meg szeretteit is egy különleges fali dekorációval. Mondjon köszönetet szüleinek, családjának, barátainak egy különleges ajándékkal. A fényképes vászonkép meghitt és örök emléket varázsol a nagy nap minden különleges pillanatáról.

Szeretne személyre szóló ajádékot adni az ifjú pár első évfordulójára? Nincs is jobb egy olyan ajándéknál, amelyet szeretettel készítettek. Lepje meg őket egyedi fotós Vászonképpel, hogy újra átélhessék legszebb napjuk boldog emlékeit.

Vászonkép egyedi üzenetekkel

Tegye még személyesebbé fényképes esküvői vászonképét. Adjon hozzá egy csipet fűszert, hogy még személyesebbé tegye vászonra vitt kedvenc pillanatát. Egészítse ki a fényképet egy idézettel a fogadalomból, vagy egy kedvenc mondással. Az esküvői dátumot is ráírhatja a képre, hogy az esküvői évforduló mindig látható legyen! Használja a szöveg és kép kombinációját, és alkosson egy igazán különleges fali dekorációt, amely tökéletesen őrzi majd a nagy nap emlékét.

Vászonkép, mint esküvői vendégkönyv

Válasszon egy szívének kedves fényképet, vagy használja kedvenc eljegyzési fényképüket, és készítsen fotós vászonképet. Vigye magával az esküvőre, és kérje meg a násznépet, írjon a képre személyes üzeneteket, gratulációkat. Legszebb pillanata szeretetteljes szavakkal kigegészülve megható emlékként díszíti majd otthona falát.

Díjnyertes minőség

Prémium vászonnyomatainkat családok, párok és profi fotósok egyaránt kedvelik. Az Ön elégedettsége számunkra kulcsfontosságú. Vászonképeinket legmodernebb technológiával és a legapróbb részletekig terjedő gondossággal készítjük el, hogy a végeredmény hűen tükrözze legkedvesebb pillanatait, amelyeket vászonra vitt. Büszkén hivatkozunk termékeink kimagasló minőségére, amelyet már három egymást követő évben is elismerésben részesített a TIPA World Awards.

Hogyan készítsen esküvői témájú vászonképet?

Készítse el vászonképét egyszerűen. Kövesse az alábbi lépéseket, és alkosson igazi remekművet.

Válassza ki a méretet és a stílust

Válassza ki, hogy milyen típusú esküvői vászonképet szeretne készíteni – nagyot vagy kicsit, egy vagy több panelből állót, rengetegféle lehetőség közül választhat.

Töltse fel a fényképet

Tölse fel a fényképeit közvetlenül a fényképezőgépéről, merevlemezéről vagy myPhotos fiókjából, és készítsen belőlük egyedi fényképes vászonképet.

A többiről mi gondoskodunk

A vászonképét a leggondosabb odafigyeléssel gyártjuk és szállítjuk Önnek.

Esküvői fotókollázs vásznon

Nem tud választani, hogy rengeteg varázslatos kép közül melyik kerüljön vászonra? Nem is kell! A Fotókollázs segítségével akár 27 képet is választhat! Így minden pillanat egy vászonképen jelenhet meg. Helyezze otthona egyik legfrekventáltabb helyiségébe, hogy a családi vagy baráti összejövetelekkor mindig felidézhessék a legszebb emlékeket.

A nagy pillanatokhoz

Nyomtassa ki kedvenc esküvői pillanatát vászonképre, és legyen legszebb emléke otthona éke.A nagy falfelületek ideálisak a dekoráció kihangsúlyozására. Nálunk külünböző lehetőséget talál egy vagy több fali képhez is, amelyekkel garantáltan egyedivé varázsolhatja a helyiséget. A fényképes Vászonnyomataink többféle méretben, akár 120 cm x 160 cm-es méretben is kaphatók. Szeretne valami igazán látványosat? Készítsen galériafalat többféle méretű Vászonképpel, vagy próbálja ki a Többrészes fali dekorációnkat, amelyen akár kilenc különbőző fényképet is elhelyezhet.

Vászonkép csoportképekhez

Az esküvője napja egyike azoknak a ritka alkalmaknak, amikor mindenki, akit szeret, együtt ünnepel. Hozza ki belőle a legtöbbet, és nyomtassa ki kedvenc csoportképét vászonképre. A Panoráma vászonnyomatok három méretben kaphatók, és tökéletesek a nagylátószögű felvételekhez.