Május 31-ig várjuk fotóit a CEWE fotópályázatán – Nyerje meg a 100 millió forint összértékű nyeremények egyikét!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Állítsa össze, és rendelje meg most:

CEWE Fotóvilág alkalmazás

 • gyors és egyszerű eljutás a fényképes termékhez
 • ingyenes letöltés
 • azonnali szerkesztési lehetőség

A CEWE Fotóvilág szoftver új funkciói

Ezeknek az újításoknak a segítségével még kényelmesebben szerkesztheti meg fényképes termékeit

Új CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztens

Az új, modulokból álló felépítésnek köszönhetően Önnek lehetősége van minden egyes funkciót használni, vagy bizonyos modulokat átugrani. A fotókiválasztás és fotóelrendezés, fotókiosztás új kialakítása révén CEWE FOTÓKÖNYV projektjének elkészítése áttekinthető marad.

Jobb termékkonfigurátor

A CEWE FOTÓKÖNYV új termékkonfigurátora leegyszerűsíti az utat a kiválasztott termékhez. Minden lehetőséget egy helyen megtalál benne.

Több termékinformáció és magyarázat

A CEWE Fotóvilág szoftver új nyitó oldala sokkal meggyőzőbb: részletesebben jeleníti meg a termékeket, részletesebben elmagyarázza a funkciókat és részletesebben leírja a termékjellemzőket. Ehhez segítséget nyújtanak az effektlakkozásról készült animációk, a modern, kiváló minőségű termékábrázolások, melyek mint pl. a papírtípusok esetében is, a termékek pontosabb bemutatását teszik lehetővé.

Sötét mód a szerkesztőben

A szoftver sötét formában jelenik meg, mely hagyja, hogy fotói ragyogjanak. Így Ön a szerkesztésre tud koncentrálni.

Még több inspiráció és szerkesztési segítség

Új évkönyv elrendezési javaslatok és sokminden más

Új elrendezési lehetőségek az évkönyvhöz

Tekintsen vissza minden évben legszebb emlékeire. Mesélje el történetét különösen hatásos módon az új CEWE FOTÓKÖNYV elrendezési lehetőségekkel. Attól függően, hogy hány darab fotót szeretne megjeleníteni, kreatív elrendezési lehetőségeket és hozzá passzoló dizájnokat is vár. Az évszám egyedileg beállítható.

Modern elrendezési javaslatok fotókönyvhöz sokféle alkalomra

Válassza ki a kívánt oldalszámot és helyezze el fotóit teljesen egyszerűen a már kész könyvelrendezésbe. A "Bohém esküvő", "2020-as évünk", New York, stb. könyvelrendezésekben modern dizájnokat talál kerekített formákkal, hozzájuk illő háttérrel és kreatív elrendezésekkel.

Új stílusok a CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztensben

Szeretne segítséget kapni fotói kiválogatásánál és elrendezésénél? Szerkessze CEWE FOTÓKÖNYVÉT az Asszisztens segítségével és mesélje el történetét általa. Állnak rendelkezésre új stílusok az évkönyvhöz, illetve további alkalmakra is, melyek segítséget nyújtanak Önnek ebben, például "2020", "A 2020-as évünk" és "Modern elegancia".

Újdonságok, még bőségesebb választási lehetőség az egyedi fényképes termékekhez

Ezek a termékek újak a CEWE Fotóvilág szoftverben

CEWE FOTÓKÖNYV matt vagy fényes borítóval

Ha CEWE FOTÓKÖNYVE készítésekor a kemény borító mellett dönt, lehetősége van fényes vagy matt megjelenés között is választani. Így például egy matt borító szépen illik a belső oldalakhoz, ha azok klasszikus digitális nyomtatással vagy matt fotópapírra készültek.

Ez is újdonság: nagyobb oldalszám áll rendelkezésre bizonyos formátumok esetén. A klasszikus digitális nyomtatású, vagy az extra matt Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV esetén akár 202 oldalt tölthet meg fotóival.

Fali naptár fa szegélyléccel

Az a kis stílusos extra: az elegáns valódi fából készült léc feldíszíti a spirált és ezáltal A4-es és négyzetes fali naptárját még elegánsabbá teszi.

Üdvözlőkártyák rozéarany színű effektlakkozással

Finoman kidomborodó hangsúlyok, a fontos szövegek és dizájnrészletek kiemelése üdvözlőkártyáján látható és tapintható módon: a rozéarany színű effektlakkozás finom színtónusának és finom fényhatásának köszönhetően különlegesen elegánsnak hat és üzenetét abszolút trendi színben helyezi a figyelem középpontjába.

Fényképtároló dobozok modern dizájnnal

Az élménycsomag tartalma: fényképtároló dobozainkban, melyeknél most új dizájnlehetőségeket is talál, minőségi díszcsomagolásban tárolhatja legszebb egyedi pillanatait megörökítő fotóit. Akár 100 db fotó tárolására is alkalmas. Ajándéknak is tökéletes választás

Mágneses poszter szegélyléc fából

A kiváló minőségű poszter szegélyléc skandináv dizájnnal biztosan magára vonja a tekinteteket. Az ügyes mágneses megoldásnak köszönhetően a posztert egyszerűen a lécek közé be kell fogatni és bármikor ki lehet cserélni. A lakás stílusos kiegészítője, 3 féle színben elérhető. Fekete fém lánccal lehet felakasztani.

Szoftver az Ön kreatív ötletei számára

Győződjön meg Ön is az egyszerű használatról.
Cewe Fotóvilág Slider
 • Ingyenesen letölthető Windows-ra, Mac-re és Linux-ra
 • Gyorsan és egyszerűen telepíthető a számítógépre
 • A szerkesztési lehetőségek legnagyobb választékát kínálja
 • Kezelése egyszerű és intuitív
 • A hozzáférés biztosított a Facebookon, vagy az Instagramon lévő fotókhoz
 • Internet hozzáférés nélkül szerkeszthetőek és kényelmesen online megrendelhetőek a fényképes termékek
 • Fényképes termékek hosszútávú megőrzése a számítógépen
Rendelőszoftver letöltése

Rendszerkövetelmények

(minimális)
Cewe Fotóvilág Slider
 • WINDOWS: Windows 8, Windows 10, 1,4 GHz processzor, 5 GB rendelkezésre álló merevlemez terület a projekt elmentéséhez, 2 GB RAM
 • MACINTOSH: MAC OS 10.10 (64Bit), 1,4 GHz processzor, 5 GB rendelkezésre álló merevlemez terület a projekt elmentéséhez, 2 GB RAM
 • LINUX: Kernel 4.4.0 libstc++.so.6.0.19, CXXABI_1.3.7, 1,4 GHz processzor, 5 GB rendelkezésre álló merevlemez terület a projekt elmentéséhez, 2 GB RAM
 • ANDROID: Android 3.2
 • iPAD/IPHONE: IOS 6.0, az applikácoó az iPhone 5-re optimalizált
 • Monitor felbontás: min. 1366x768 px, online rendelés esetén
Rendelőszoftver letöltése

Újdonságok, még bőségesebb választási lehetőség az egyedi fényképes termékekhez

Ezek a termékek újak a CEWE Fotóvilág szoftverben

CEWE FOTÓKÖNYV effektlakkozás

Ezért az innovatív találmányért 2018-ban elnyertük a TIPA-díjat. Az arany- vagy ezüst színű, illetve klasszikus effektlakkal ellátott, kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYV mostantól XXL panoráma méretben is rendelhető. Ehhez számos, előre összeállított dizájnt felhasználhat, de saját kreativitását is szabadjára engedheti.

Teljes felületű effektlakkozás CEWE FOTÓKÖNYVE számára

Több mint 50 új effektlakkozható háttér és több mint 100 új szerkesztő elem érhető el a CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ. Ezeknél megrendelőink kívánságára elsősorban az absztrakt és geometriai formákra helyeztük a hangsúlyt.

Új trendi CEWE Naptár formátumok

Mostantól Négyzet alakú falinaptár XXL (45 x 45 cm) és a nagy Négyzetes asztali naptár is rendelhető. Ezen kívül az XL Négyzet alakú falinaptárhoz (30 x 30 cm) három további, kiváló minőségű papírtípus is választható. Az új, elegáns megjelenésű naptárjaink teszik még élvezetesebbé a szerkesztést.

Négyzet alakú kártyák mostantól effektlakkozással is kérhetőek

A 10 db-os csomagban rendelhető négyzet alakú kártya vagy a 14 x 14 cm-es hajtott üdvözlőkártya mostantól effektlakkozással is kérhető. Készítse el négyzet alakú kártyáját kiváló minőségű effektlakkozással és a válasszon a 90 lehetséges dizájnelem közül.

Újdonságok Cewe falidekoráció

Újdonságok a CEWE FALI DEKORÁCIÓKNÁL

Klasszikus elegancia: a vászonfotó, melyet kiváló minőségű vászonra és stabil, valódi fából készült ékelt vakkeretre készítünk, már 30 x 45 cm-es méretben is választható. Ezen kívül az XXL poszterünket az Ön igényeinek megfelelően testre szabjuk.

Többszörösen kitüntetett - CEWE Fotóvilág szoftver

Szerkessze meg saját fényképes termékeit a tesztgyőztes szoftverrel

Vannak még kérdései a rendelőszoftverrel kapcsolatban?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Fedezze fel a CEWE termékeit egyetlen alkalmazásban - EISA díjas a CEWE Fotóvilág alkalmazás

Az üdvözlőkártyától a CEWE FOTÓKÖNYVIG: Készítse el és rendelje meg mobiljáról a legszebb fotóiból összeállított termékeket!
Cewe apps
 • Kedvenc termékeit egyszerűen és gyorsan meg tudja szerkeszteni az applikációval
 • Az intuitív kezelhetőségnek köszönhetően okostelefonján vagy tabletjén is össze tudja állítani a rendelni kívánt terméket
 • A legegyszerűbb módja az okostelefonján lévő fényképek felhasználásának
 • Szerkesszen és rendeljen fényképes termékeket bármikor és bárhonnan
 • Ismerje meg széles termékválasztékunkat
 • iOS-re és Androidra is
 • EISA díjas a CEWE Fotóvilág alkalmazás - Ismét nemzetközi zsűri díjazta a CEWÉT - Újabb rangos elismerést kaptunk. További információt az Eisa díjról itt talál.
TOVÁBB AZ ALKALMAZÁSHOZ