Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Esküvői fotókönyvek

Az Ön különleges napja megérdemel egy igazán különleges fotókönyvet. Egy saját esküvői fotókönyv elkészítése tökéletes módja annak, hogy a személyes emléket örökre a szívébe zárja, és évek múlva is stílusosan mutassa be fényképeit.

Prémium minőségű esküvői fotókönyveink népszerűek a professzionális esküvői fotósok körében is, akik gyakran készítik ezeket a párok számára. Miért ne készíthetne Ön is egy ilyen – vagy talán még személyesebb - fotókönyvet legszebb felvételeiből?!

Emlékezzen a nagy napra jóval az utolsó konfetti eldobása után is. Szerkesszen egy különleges esküvői fotókönyvet, és kivitelezést pedig bízza ránk!

Megszerkesztem

Adjon hozzá egy csipetnyi luxust

Prémium opcióink tökéletesek egy olyan luxus esküvői albumhoz, amely legalább olyan különleges, mint az Ön Nagy Napja. A minimális fényvisszaverődéssel és tükröződéssel megáldott matt fotópapír ideális az esküvői fotózáshoz. Ezek a sima, csillogásmentes oldalak még impozánsabbá teszik a fényképeket.

Miért ne választana kifinomult műbőr vagy vászon borítót, hogy a könyv külseje is olyan stílusos legyen, mint a belseje? A CEWE Fotóvilág szoftverben rengeteg testre szabható fotókönyvsablon-lehetőség áll rendelkezésre, így gyerekjáték egy igazán egyedi esküvői fotókönyvet készíteni.

Helyezzen el videókat is esküvői fotókönyvébe

A nagy "IGEN"-től az első táncig az esküvői videók megörökítik a nagy nap hangulatát és a teremben áradó szeretetet. Új funkciót hoztunk létre a fotókönyveinkhez, amely lehetővé teszi, hogy egy gyönyörű videót kapcsoljon az esküvője napjának kulcsfontosságú pillanataihoz. Amikor a fotókönyvét készíti a CEWE Fotóvilág szoftverrel, egyszerűen csak töltse fel a videókat, és húzza őket testreszabott esküvői albumába. Ezután generálódik egy egyedi QR-kód, valamint egy filmcsík a videóhoz kapcsolódó képekből. Majd amikor megérkezik a kész fotókönyv, a kódot egyszerűen olvassa be telefonjával vagy tabletével, hogy újra átélhesse a különleges pillanatokat. Ugye milyen egyszerű?

Megszerkesztem

Esküvői fotókönyvek egyszerűen

Ha online szeretné elkészíteni esküvői fotókönyvét, egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

1. Töltse le a szoftvert

Az ingyenes CEWE Fotóvilág szoftverünk díjnyertes és könnyen használható.

2. Töltse fel esküvői fotóit

Töltse fel esküvői fotóit a számítógépéről.

3. Válasszon fotókönyvet

Válassza ki az alkalomhoz legjobban passzoló fotókönyv méretet, papírtípust és borító típust!

4. Tegye egyedivé fotókönyvét

Személyre szabhatja esküvői fotókönyvét keretekkel, sablonokkal, clipartokkal, szöveggel és akár videóval is.

5. Bízza ránk!

Esküvői fotókönyvét kinyomtatjuk, és egyenesen az Ön ajtajáig szállítjuk.

Válassza ki a megfelelő méretet és formátumot

Tökéletes kivitel

Egy esküvői fotókönyv valóban nagy figyelmet érdemel ezért sokan a nagyobb méreteket választják. Nemcsak, hogy óriási kivitelben élvezheti a mesés fotóit, a panoráma fotókönyveink a dohányzóasztal vagy a komód tökéletes, elegáns kiegészítői is lesznek, így fellapozva bármikor felidézheti a nagy nap történéseit.

Tökéletes ajándék

A CEWE Fotóvilág szoftver egyik legfőbb előnye, hogy képes átméretezni az alkotásokat, ami azt jelenti, hogy egy nagy formátumból könnyedén kicsinyítheti könyvét, így percek alatt kisebb példányt készítsen a családnak. Válassza a kompakt panoráma, a mini és kis alakú CEWE FOTÓKÖNYVET, hogy tökéletes ajándékot kapják szerettei.

Tökéletes a könyvespolcra

Ha szereti megörökíteni az ünnepeket és a fontos eseményeket, valószínűleg már van néhány fotókönyve tele emlékekkel. Méretválasztékunknak köszönhetően az esküvői fotókönyve is bele fog illeni a gyűjteménybe! Válassza az XL formátumot, XXL vagy az XXL Panoráma méretet!

A profik által ajánlott

Esküvői fotókönyv kivitelezését számos profi fotós ránk bízza - köztük a díjnyertes fotós, Ed Godden is.

„A CEWE FOTÓKÖNYVET a lenyűgöző nyomtatási minőség miatt választom, és mert ez kínálja számomra a legtöbb választási lehetőséget a formátum, a papírtípus és a borító tekintetében. Úgy tűnik, az esküvői párjaim mindig elégedettek, amikor megkapják a kész könyvet, ezért határozottan nagy rajongója vagyok.”

Ha már most elkezdett gondolkodni azon, hogy milyen csodás esküvői fotókból állíthatja össze a fotókönyvét, miért ne kezdhetné el még ma a szerkesztést?

Kérdések, melyek felmerülhetnek az esküvői fotókönyvekkel kapcsolatban

Prémium megjelenésének és sima textúrájának köszönhetően a matt fotópapír népszerű választás az esküvői fotókönyvekhez. Minden fotópapírral készült könyv síkban nyíló kötéssel készül, amely lehetővé teszi, hogy panoráma- és nagylátószögű fényképeket helyezzen el 2 teljes oldalon anélkül, hogy elvesznének részletek a középső hajtásban. Azok számára, akik mély feketére vágynak, de a fényes papír magas fénye nélkül, klasszikus fotópapírunk élénk színeket és sima textúrát biztosít.

A CEWE-nél alkalmazott prémium nyomdai eljárásoknak köszönhetően akár 300 dpi-s képek is tökéletes minőségben nyomtathatók. Ez megfelel a professzionális esküvői fotósok által készített képek minőségének, így az esküvői album éles, részletes és olyan tökéletes lesz, mint amilyennek Ön elképzelte.

Nincs korlátozva a fotókönyvbe rakható képek száma. Az egyetlen korlátozás a megrendelt méret alapján rendelkezésre álló oldalak száma. A nagy és XXL méretű fotókönyvek 202 oldalig, a kisebb méretű könyveink pedig 74 oldalig bővíthetők.

Inspiráció az esküvői fotózáshoz

Felejtse el a hagyományos felvételeket, amelyeken a vendégek kínosan csoportokba rendeződnek - az esküvői fotózás lehet ugyan olyan szórakoztató és kreatív, mint a különleges nap többi része. Professzionális minőségű nyomtatási eljárásunkkal fantasztikusan fognak kinézni a képei, de lesznek olyan felvételek, amelyek igazán kiemelkednek az oldalakról. Próbálja ki ezeket az ötleteket olyan fotókhoz, amelyek stílusosan örökítik meg különleges napját.

Fekete-fehér

Van jobb módja annak, hogy megmutassa a kontrasztot a vőlegény öltönye és a menyasszonyi ruha között, mint a fekete-fehér? A fekete-fehér fotózás esküvői klasszikus, matt fotópapírunk pedig még feltűnőbbé teszi a fekete-fehér képeket!

Koncentráljon a részletekre

Örökítsen meg minden apró részletet ami igazán a sajátjává teszi ezt a nagy napot. A csokroktól a menyasszonyi ruha hímzéséig, fotókönyveink minősége garantálja, hogy minden részlet élesen, tisztán és élénken fog megjelenni.

Széles látószögek

A síkban nyíló fotókönyvek 180 °-ban nyithatók, és nem vész el a kép egy rész sem a középhajtásnál. Tökéletesek a vendégek hosszú csoportképéhez vagy az esküvői helyszínről készült panorámaképekhez.

Miért a CEWE?

Európa legkedveltebb fotószolgáltatója
100% elégedettségi garancia
Hétvégén is elérhető ügyfélszolgálat