Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Szoftver tippek

CEWE Fotóvilág szoftver 7.2 verzió: Inspiráló újítások, szoftverújdonságok

Annika és Mathias Koch utazó bloggerek CEWE FOTÓKÖNYVÜKBEN nem csak Málta szépségeit, hanem a CEWE Fotóvilág szoftver új funkcióit is megmutatják nekünk.

Annika Koch

Míg korábban főleg távoli országok vonzottak bennünket, addig 2021-ben már annak is örültünk, hogy Európán belül utazhattunk. Így kerültünk a kontinens egyik legkisebb országába: Máltára! Máltán található Európa legdélebbi fővárosa, Valletta és annyi temploma van, ahány nap egy évben.

Utazásainkat követően minden alkalommal készítünk egy CEWE FOTÓKÖNYVET, hogy emlékeinket megörökítsük. Mindig kipróbálunk valami újat is benne, és mivel a CEWE Fotóvilág szoftver új funkciókkal frissült, bővült, volt is mit kipróbálnunk.

Ide kattintva a CEWE Fotóvilág szoftverhez juthat

1. A borító

Egy becsukott Máltáról szóló CEWE FOTÓKÖNYV fekszik egy kerek dohányzóasztalon, mellette egy szemüveg látható.
A borítón látható nagyméretű fotó lehetővé teszi, hogy már az első pillantásra elmerüljünk Málta szépségében, és kíváncsiak legyünk a továbbiakra.

A design ezúttal kissé a scrapbook irányába megy. Mindazonáltal a legszebb képek nagyobb helyet kapnak, így figyelemfelkeltőbbek. Ismét érvényes az a szabály, hogy csak kivételes esetekben helyezzünk el ötnél több fényképet egy dupla oldalon.

A borítót egyetlen fotóval tervezték, és Málta körvonalát grafikaként illesztették be. A hátsó borító nyolc fotóval áttekintést ad a könyv tartalmáról.

2. Az új térkép funkció

Képernyőfotó a CEWE Fotóvilág szoftverről: a CEWE FOTÓKÖNYVBEN az egyes állomásokat tartalmazó térképet szerkesztünk.
Málta térképének felhasználásával először áttekintést adunk az általunk meglátogatott helyekről.

Szinte mindig használok térképeket, de eddig saját magam készítettem a grafikákat. Az új, 7.2-es verzióban már van egy olyan funkció, amellyel kivágható a kívánt ország térképe és megváltoztatható a design. Így pontosan azt a hatást érem el, amit annyira szeretek: az ország fehérben vagy nagyon világos színnel, kontúrral és egy kis árnyékolással jelenik meg, mintha egy clipart lenne.

Az első lépésként meg kell keresni a megfelelő országot. Alternatívaként egy konkrét helyet, amelyet a térképen szeretnék megjeleníteni. A térkép szerkesztéséhez az "Ön választása" alatti található "Szerkesztés" feliratra kattintok. A körvonalhoz ugyanazt a színt használom, mint a képek kereteihez, hogy egységes képet kapjak.

3. Okos fotóválasztás

Képernyőfotó a CEWE Fotóvilág szoftverről: fotógaléria, amelyből az okos fotóválasztó automatikusan kiválasztja a fényképeket.
Az okos fotóválasztással előre meghatározhatom, hogy a szoftver hány fotót válasszon ki.

Ki ne ismerné? Ha egy hely különösen szép, akkor sok és néha nagyon hasonló fénykép születik. Különösen akkor, amikor egy gyönyörű naplementében szeretnénk megörökíteni magunkat, és az önkioldóval többször is próbálkozunk. Ehhez mostantól rendelkezésre áll az okos fotókiválasztó funkció, amely elemzi a mappában lévő fényképeket, és kiválasztja a legszebbeket.

4. Új videófunkciók

Képernyőfotó a CEWE Fotóvilág szoftverről: videófunkció a CEWE FOTÓKÖNYVBEN
A videófunkcióval lehetőségem van arra, hogy meghatározzam a képcsíkban megjelenő fotók számát, és magukat a fotókat.

Az, hogy QR-kódon keresztül videókat is be tudok illeszteni a könyvbe, nem újdonság, de a funkció most kibővült: most már a könyvön belül is meg tudom vágni, akár le is tudom rövidíteni a videót. Ezenkívül különböző részletek is betehetők a videóból, és így egy hosszabb filmszalag is létrehozható. A jobb eredmény érdekében, most már előnézetben is le tudom játszani a videót.

Hálásak vagyunk, hogy a fotózás iránti közös szenvedélyünk a legszebb helyekre visz bennünket!

Annika Koch

Málta tökéletes volt, hogy kikapcsolódjunk, és mégis sokat lássunk. Mivel a szigetek olyan kicsik, sosem volt hosszú menetidőnk. Különösen szépnek találtuk a Ghajn Tuffieha öblöt és Mdina óvárosát. De általában véve imádtuk a gyönyörű templomokat és a türkizkék vizet. Tekintse meg a teljes CEWE FOTÓKÖNYVET a máltai utazásunkról itt.

Jó szórakozást az új funkciók felfedezéséhez és kipróbálásához.

Annika és Mathias

A CEWE Fotowelt szoftver 7.2 további újdonságai:

  • Kreatív inspiráció már a kezdetektől fogva

Mostantól az újdonságokhoz és az új termékekhez nagyon gyorsan hozzáférhet az új "Hírek" menüponton keresztül.

  • Új dizájnválaszték a fotónaptárakhoz

Az új előnézeti funkció több részletet mutat az egyes naptárdizájnokról, és további segítséget nyújt a kiválasztás során.

  • Sortávolság

A szöveggel való tervezés egyszerűsítése érdekében mostantól a szövegdobozok sortávolsága egyedileg beállítható.